dinsdag 30 september 2014

Isis gaat lopen



Dit was vorige week woensdag en nu loopt de kleine Isis los
Een trotse oma


7 opmerkingen:

  1. Dag Amagurumi,
    Je bent ongetwijfeld een heel trotse oma maar daar kunnen wij niet van meegenieten. De link die je meestuurt is nl. een png bestand. Dat is voor zover ik weet een afbeelding maar aan het adres te zien tevens een website. Daar is dus iets raars mee aan de hand. Handiger is het om het filmpje te uploaden naar YouTube en het dan met ons te delen. Probeer dat eens.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer dat we niets zien. Waar heb je het filmpje vandaan? Staat het in je mail. Zal ik anders samen even met je mee kijken?
    Ik hoor het nog wel.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jammer dat je filmpjes die je upload zonder youtube niet kunt zien. Op de pc is het filmpje wel zichtbaar. Dat geld trouwens ook voor sommige diashosws.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke achtergrond trouwens. Super gedaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ha Adelheid,
    Er zijn wel manieren om andere bestandsvormen ook te laten zien maar dat voert voor deze cursus te ver. Blogger en YouTube zijn beide van Google en daarom werken die gewoon goed en handig. En uploaden naar YouTube gaat meestal ook goed. Vandaar.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dag trotse oma,
    Altijd spannend die eerste stapjes en het lijkt wel of die van je kleinkinderen nog spannender zijn dan die van je eigen kinderen. Maar leuk filmpje en goed gedaan Amagurumi!

    BeantwoordenVerwijderen